Our Brands

PROMOȚIA DE IARNĂ

REDUCERI ÎNGHEȚATE

LA PRODUSE SELECTATE

 

Scaun ergonomic DIABLO V-DYNAMIC: CRIMSON Diablochairs

2.700,00 RON TVA inclus
Livrare gratuita
Epuizat din stoc

SCAUN DE BIROU DIABLO V-DYNAMIC: CRIMSON

Eleganță ergonomică

Ce este cel mai important – ergonomia, sau designul? Aceasta este o întrebare retorică, deoarece probabil doriți să lucrați confortabil la biroul Dvs. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui scaun de birou pentru Dvs sau angajații Dvs, aceste două elemente sunt esențiale.

De aceea îți prezentăm scaunul de bioru Diablo V-Dynamic, care a fost creat ca urmare a cooperării dintre designeri creativi și o echipă de ortopezi cu experiență. Modelul nostru combină designul elegant al biroului într-o ediție modernă cu confortul maxim.

Cireașa de pe tortul ofertei noastre este relația foarte favorabilă dintre preț atractiv și calitate înaltă. Prin urmare cumpărarea scaunului de birou V-Dynamic pur și simplu te avantajează.

Scaun de birou modern

Stilat și efectiv

Un scaun modern de birou este o combinație dintre stilul sport și eleganța de birou. Scaunul Diablo V-Dynamic este o alternativă avangardistă pentru scaunele și modelele clasice de birou disponibile în majoritatea magazinelor mari de mobilă.

  • Designul minimalist face ca scaunul nostru de birou să arate bine în compania mobilierului de birou tradițional și modern din diverse colecții.
  • Detaliile sofisticate intensifică impresia fenomenală, iar calitatea înaltă a materialelor face ca scaunul nostru de birou să arate la fel de eficient ca și modelele mult mai scumpe.
  • Materialul de spătare ventilat este ușor de curățat și asigură o bună circulație a aerului, ventilând spatele și coloana lombară.

Scaun comod și ergonomic

Model Pro-sănătate

Un scaun confortabil de birou nu neapărat trebuie să fie ergonomic - și invers: confortul ridicat nu înseamnă neapărat o poziție pro-sănătate. Scaunul nostru combină toate aceste caracteristici, datorită pachetului funcțional dezvoltat de tehnologi și ortopezi cu experiență.

Vezi funcționalitatea scaunului de birou V-Dynamic

Funcționalități ergonomice:

  • tetieră reglabilă: sprijină coloana cervicală, stabilizându-i poziția;
  • spătar reglabil: reglarea unghiului spătarului la masă este important pentru o poziție optimă la calculator;
  • ajustarea spătarului (sus-jos și spate-față): completează mecanismul de reglare a spătarului - vă permite să reglați individual scaunul și să-i schimbați poziția, reglându-l astfel la dimensiunea mesei și la înălțimea utilizatorului;
  • cotiere reglabile (dreapta-stânga, sus-jos): confecționate din material moale și plăcut la atingere, stabilizează în plus figura și are un efect pozitiv asupra circulației de sânge la antebrațe și mâini.
  • Un avantaj suplimentar al scaunului V-Dynamic sunt roțile de cauciuc care asigură mobilitate și funcționare liniștită, precum și siguranța de a nu zgâreia podeaua.
Mai multe informatii
Promoție Nu
Modelul V-DYNAMIC
EAN 5902560335439
SKU 908
Timp de expediere 48
Culoare roșu
Tipul de reglare a suporturilor pentru brațe 2D
Certificat BIFMA
Baza scaunului Metal
Dimensiune Normal
Tipul de scaun Scaun Ergonomic
Caracteristici Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Suport pentru picioare Nu
Tetiera Da
Umplerea scaunului Spumă HR
Tipul de roți PFC™ 360
Greutate 25.000000
Capacitatea de încărcare a scaunului max. 140 kg

Toate produsele Diablo Chairs sunt livrate prin serviciul de curierat din depozitul nostru din Polonia. NOTĂ! Accesoriile sunt trimise într-un colet separat.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED