Our Brands

PROMOȚIA DE IARNĂ

REDUCERI ÎNGHEȚATE

LA PRODUSE SELECTATE

 

Scaun gaming Diablo X-Fighter Normal Size: negru

Selectați culoarea
990,00 RON -17% 1.200,00 RON TVA inclus
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere: 1.200,00 RON
- +
Livrare gratuita
Expediere în 48h

Scaun gaming Diablo X-Fighter, negru

Faceți cunoștință cu scaunul de gaming inovator care duce plăcerea de a juca la un nivel cu totul nou. Vă prezentăm modelul sportiv Diablo X-Fighter, care oferă o doză fără precedent de ergonomie și confort. Conceput pentru a combina designul întunecat și confortul care promovează sănătatea într-un întreg magnetic. Cu o singură privire la tapițeria neagră profundă, puteți fi sigur că acest jucător întunecat vă va revoluționa camera sau biroul.

Stilul inspirat de Diablo, designul deranjant și cusăturile deosebite creează un scaun de gaming care va face ca munca ta zilnică la distanță, e-learning sau divertismentul în fața unui ecran de calculator să fie absolut unic. Scaunul de gaming X-Fighter transformă un spațiu de birou obișnuit într-o stație de lucru hipnotizantă pentru gamerii profesioniști. Răsfățați-vă cu un companion fiabil și sigur, care va da oricărui interior un aer cu totul nou.

Designul scaunului și tapițeria de culoare neagră mată arată foarte bine în orice interior de casă sau de birou și se îmbină perfect cu mobilierul deschis și închis. Scaunul Diablo X-Fighter va revoluționa interiorul camerei dvs.

 

Scaun de gaming - confort ergonomic

Scaunul de gaming cu găleată Diablo X-Fighter este opera unor designeri creativi și a unei echipe de specialiști cu experiență. Rezultatul acestei cooperări este o combinație de design original cu un pachet de soluții pro-sănătate. În cele din urmă, veți uita de durerile de spate, veți minimiza impactul negativ al poziției de ședere asupra stării coloanei vertebrale și veți obține o oportunitate unică de a evita formarea sau agravarea defectelor posturale. Un astfel de pachet de beneficii nu a mai fost disponibil până acum! Aveți încredere în puterea soluțiilor dovedite și alegeți un fotoliu de gaming care vă va duce confortul și siguranța la un nivel cu totul nou.

 

Consultați caracteristicile fotoliului de gaming Diablo X-Fighter:

  • Întreaga structură a scaunului este acoperită cu o tapițerie netedă din piele ecologică HDS™ extrem de durabilă și piele ecologică HDS™ Air respirabilă. Aceasta asigură circulația necesară a aerului și este extrem de rezistentă la abraziune, iar datorită tensiunii potrivite de pe structura masivă, va arăta perfect pentru mulți ani de acum încolo.
  • Construcția atent concepută vă va ajuta silueta să se ajusteze în mod natural la poziția corectă. Diablo X-Fighter oferă mase de confort, deoarece spătarul și scaunul sunt umplute cu spumă HR moale. Vă așteaptă o doză masivă de confort!
  • Armtech™ Hybrid SoftTouch este un cotieră fiabilă care se adaptează siluetei dvs. în trei planuri. Acestea vă vor oferi confort în fiecare cotieră și vă vor ușura tensiunea de la încheieturi, antebrațe și umeri. Partea superioară a cotierelor este umplută cu spumă, astfel încât acestea sunt moi și confortabile.
  • Reglarea necesară a înălțimii scaunului este asigurată de sistemul Tilttech™ Butterfly. Reglarea corectă a scaunului în raport cu biroul și cu înălțimea dumneavoastră garantează o poziție pe deplin confortabilă și chiar mai ergonomică. Mecanismul vă permite, de asemenea, să vă legănați în mod plăcut și sigur în timp ce stați pe scaun, deosebit de confortabil în timpul orelor lungi de lucru sau de studiu sau în timpul unui maraton de jocuri.
  • Perna lombară cu reglare integrată a înălțimii va susține eficient coloana vertebrală și o va proteja de adoptarea unei poziții incorecte. Prin menținerea alinierii corecte a spatelui, veți evita formarea sau exacerbarea defectelor posturale. Tetiera încorporată vă va oferi un plus de confort atunci când vă aplecați pe spate.
  • Baza fiabilă cu cinci stele vă va face să vă simțiți complet confortabil și în siguranță chiar și în timpul mișcărilor intense.
  • PFC™360 alunecă ușor pe orice suprafață, iar învelișul său de cauciuc previne zgârieturile pe podea.
  • O amortizare adecvată este asigurată de un lift robust de clasa a 4-a, cu un mecanism Air Damper™ System încorporat. Diablo X-Fighter se va adapta la mișcările corpului dumneavoastră pentru un confort suplimentar din belșug.

 

Diablo X-Fighter este un scaun de gaming fiabil care oferă ergonomie, confort și stabilitate fără precedent. Aveți încredere în soluții dovedite și descoperiți că munca, studiul sau divertismentul de zi cu zi vă pot oferi un confort extraordinar.

Mai multe informatii
Promoție Da
Modelul X-FIGHTER
EAN 5902560333275
SKU 821
Timp de expediere 48
Creștere sugerată 160 cm – 185 cm
Culoare negru
Tipul de reglare a suporturilor pentru brațe 3D
Certificat BIFMA
Baza scaunului Sintetic, Cu cinci brațe
Dimensiune Normal
Tipul de scaun Scaun Gaming
Caracteristici Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Suport pentru picioare Nu
Tetiera Nu
Pernă lombară Da
Spumă de memorie Nu
Umplerea scaunului Spumă HR
Tipul de roți PFC™ 360
Greutate 24.000000
Capacitatea de încărcare a scaunului max. 140 kg

Toate produsele Diablo Chairs sunt livrate prin serviciul de curierat din depozitul nostru din Polonia. NOTĂ! Accesoriile sunt trimise într-un colet separat.
Buy together
990,00 RON -17% 1.200,00 RON TVA inclus
+
=
save 67,00 RON
1.258,00 RON
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED