Our Brands

PROMOȚIA DE IARNĂ

REDUCERI ÎNGHEȚATE

LA PRODUSE SELECTATE

 

Scaun gaming din material Diablo X-Gamer: green emerald

Selectați culoarea
995,00 RON TVA inclus
- +
Livrare gratuita
Expediere în 48h

SCAUN GAMING DIABLO X-GAMER

GREEN EMERALD: NORMAL SIZE

Beneficiați de cea mai mare plăcere în timpul jocului și homework, studiile la distanță devin confortabile și complet în siguranță. Scaunul inovativ de gaming Diablo X-Gamer conferă confort la maxim și asigură poziția corectă la masă. Cunoaște-l mai bine și vezi că te așteaptă un pachet întreg de beneficii.

TAPIȚERIE DIN MATERIAL ECOFIBER™

Diablo X-Gamer a fost confecționat din material extrem de durabil EcoFiber™. Este extrem de rezistent la abraziune, astfel că își va păstra aspectul perfect timp de mai mulți ani, precum și stilul datorită căruia, noul scaun de gaimg vă va oferi confortul necesar și vă va proteja silueta de supraîncălzire. Cu Diablo X-Gamer, fiecare joc va fi pe deplin confortabil.

SCAUNUL ARE UMPLUTURĂ CU SPUMĂ SPECIALĂ

Construcția sportivă a scuanului este umplută cu spumă HR, ceea ce vă va oferi o poziție extrem de confortabilă. Suplimentar spătar mare Comfort Layer™ cu mai multă umplutură de spumă, deci Diablo X-Gamer este un scaun comod și moale!

SPRIJIN PENTRU COLOANA LOMBARĂ

Diablo X-Gamer este echipat cu o pernă lombară ergonomică umplută cu spumă HR elastică, datorită căreia va proteja perfect coloana vertebrală inferioară împotriva luării unei poziții incorecte. Datorită acestui fapt, veți evita consecințele poziției incorecte la masă.

Perna nu are suporturi sau montată pe scaun, așa că o poți folosi nu numai pe scaunu de joc, ci oriunde ai nevoie ca spătar moale și confortabil.

REGLARE FUNCȚIONALĂ

SIstemUL Tilttech™ Butterfly vă va permite să reglați nivelul scaunului în raport cu înălțimea mesei și înălțimea Dvs, ceea ce vă va ajuta să vă asumați poziția potrivită și să asigurați un confort extraordinar, chiar și după multe ore de joc, muncă sau studiu.

Funcția Tilttech™ Swing vă permite să vă relaxați din plin.Puteți regla cu ușurință presiunea necesară pentru a înclina scaunul și spătarul, iar ajustarea acestuia la greutatea Dvs. vă va permite să vă balansați pe scaun. Diablo X-Gamer se înclină până la115°!

AMORTIZARE EXCELENTĂ

Te așteaptă confort la maxim, deoarece Diablo X-Gamer se va potrivi excelent mișcărilor tale. Amortizarea potrivită se datorează sistemului puternic Tilttech™ Lift cu mecanism inclus Air Damper™ System. Punem accentul pe confortul maxim!

COTIERE COMODE

Cotierele comode Armtech™ Hold SoftTouch vă vor ușura eficient umerii, antebrațele și încheieturile la fel veți avea o poziție corectă la masă, ergonomică.

Partea de sus a cotierelor este umplută cu spumă, astfel încât acestea sunt corespunzător de moi și oferă un suport extrem de confortabil.

ROȚI DIN CAUCIUC PFC™360, 60 mm

Diablo X-Gamer are roți excelent cu strat de cauciuc. Datorită lor, puteți folosi scaunul pe orice suprafață și nu vă faceți griji pentru zgârieturi pe podea.

DESIGN STIL DIABLO

Spătarul scaunului confecționat din piele ecologică HDS™, datorită căruia noul tău scaun de joc va crea o impresie excelentă și atrage atenția. Silueta impresionantă și structura masivă fac ca Diablo X-Gamer să arate minunat in camera Dvs. de joc, iar broderia expresivă Diablo și detaliile întunecate conferă stil original.

Aceasta este combinația perfectă de inovație tehnică și stil original Diablo. Alegeți soluții fiabile și observă că munca zilnică, studiile și divertismentul pot deveni pe deplin confortabile și sigure pentru sănătatea Dvs.

Mai multe informatii
Promoție Nu
Modelul X-GAMER
EAN 5902560337471
SKU 1051
Timp de expediere 48
Creștere sugerată 155 cm – 185 cm
Culoare verde
Caracteristicile scaunului bază metalică
Tipul de reglare a suporturilor pentru brațe 0D
Certificat BIFMA
Baza scaunului Metal
Dimensiune Normal
Tipul de scaun Scaun Gaming
Caracteristici Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Air Damper™ System
Suport pentru picioare Nu
Tetiera Nu
Pernă lombară Da
Spumă de memorie Da
Umplerea scaunului Spumă HR
Tipul de scaun Comfort Layer™
Tipul de roți PFC™ 360
Greutate 25.000000
Capacitatea de încărcare a scaunului max. 130 kg

Toate produsele Diablo Chairs sunt livrate prin serviciul de curierat din depozitul nostru din Polonia. NOTĂ! Accesoriile sunt trimise într-un colet separat.
=
save 87,00 RON
1.443,00 RON
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED