Our Brands

PROMOȚIA DE IARNĂ

REDUCERI ÎNGHEȚATE

LA PRODUSE SELECTATE

 

Scaun gaming Diablo X-One 2.0 King Size: negru-alb

Selectați dimensiunea
Selectați culoarea
1.145,00 RON -13% 1.320,00 RON TVA inclus
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere: 1.095,00 RON
- +
Livrare gratuita
Expediere în 48h

SCAUN GAMING X-ONE 2.0

KING SIZE: NEGRU-ALB

SCAUN ERGONOMIC PENTRU JUCĂTORI CU ÎNĂLȚIMEA PESTE 175 CM. Culoarea albă este partea luminată a puterii: ergonomie pro-sănătate, scaunul și spătarul cu perna lombară și tapițeria din piele ecologică HD. Culoarea neagră este partea întunecată a puterii: figura musculară și modelul DIABLO întunecat. Acesta este el: scaunul gaming X-ONE - creat pentru jucătorii cu înălțimea peste 175 cm. Ergonomie la maxim. Mereu stilat. Se ajustează siluetei Tale, mai bine ca oricare alt scaun! Vezi detaliile și fii sigur de cea mai bună alegere!

MUSCULATURA CARE INSPIRĂ RESPECT

Silueta atletică + Putere

  • Silueta atletică crează o dublă impresie, deoarece impresionează în față și în spate. De îndată ce ajustezi scaunul de gaming X-ONE în cameră vei schimba imediat spațiul obișnuit de birou într-un stand de lucru sau de joc virtual.
  • Scaunul nostru pentru gaming are o construcție puternică susținută de o bază în cinci puncte cu o capacitate de încărcare de până la 200 kg! De aceea, scaunul X-One va ramâne mereu stabil și puternic.

TAPIȚERIE DURABILĂ

Tapițeria din piele ecologică HD la sigur va fi apreciată. Materialul prezintă o rezistență mare la abraziune se curăță ușor cu cârpa umedă

TETIERĂ COMODĂ

Câștigi mai mult confort și vei sprijini corect coloana vertebrală și cervicală. Când vă așezați capul confortabil pe tetiera umplută cu spumă elastică, veți câștiga puncte suplimentare la confort, susțineți coloana cervicală și evitați poziția greșită a capului.

SPĂTAR REGLABIL CU PERNĂ LOMBARĂ

Doar în câteva secunde, veți ajusta perfect spătarul la figura Dvs, iar perna lombară conturată va reduce durerile de spate - chiar și în timpul jocului o noapte întreagă.

SPĂTAR SIMPLU CU REGLARE

Ajustează corect înălțimea la masa de joc -Câteva secunde și veți ajusta perfect înălțimea scaunului de gaming cu înălțimea și dimensiunea Dvs la masa. Astfel veți câștiga confort și o poziție ergonomică.

PODEAUA FĂRĂ ZGÂRIETURI

Roțile din cauciuc vă protejează podeaua de zgârieturi! - Scaunul nostru de gaming are roți de cauciuc care vă vor asigura mobilitatea și vă vor proteja podeaua din cameră sau birou de zgârieturi.

2 ANI GARANȚIE

Siguranța unei investiții reușite. Calitatea înaltă a scaunului nostru pentru gaming și YouTuberi este confirmată de garanție de 24 de luni. Este timpul pentru ergonomie, confort și design mărimea XL. Alege scaunul gaming Diablo X-ONE și bucură-te din plin de confort!

Mai multe informatii
Promoție Da
Modelul X-ONE
EAN 5902560336467
SKU 847
Timp de expediere 48
Creștere sugerată 175 - 205 cm
Culoare negru
Tipul de reglare a suporturilor pentru brațe 1D
Certificat BIFMA
Baza scaunului Sintetic
Dimensiune King
Tipul de scaun Scaun Gaming
Caracteristici Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Suport pentru picioare Nu
Tetiera Da
Pernă lombară Da
Spumă de memorie Nu
Umplerea scaunului Spumă HR
Tipul de scaun Comfort Layer™
Tipul de roți PFC™ 360
Greutate 30.000000
Capacitatea de încărcare a scaunului max. 160 kg

Toate produsele Diablo Chairs sunt livrate prin serviciul de curierat din depozitul nostru din Polonia. NOTĂ! Accesoriile sunt trimise într-un colet separat.
Buy together
1.145,00 RON -13% 1.320,00 RON TVA inclus
+
=
save 67,00 RON
1.413,00 RON
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED