Our Brands

PROMOȚIA DE IARNĂ

REDUCERI ÎNGHEȚATE

LA PRODUSE SELECTATE

 

MASĂ DE BIROU DIABLO X-MATE 1400 Diablochairs

Selectați dimensiunea
900,00 RON TVA inclus
- +
Livrare gratuita
Expediere în 48h

MASĂ DE BIROU X-MATE 1400

Completează-ti camera de joc cu o piesă de mobilier neobișnuită din familia Diablo. Un birou complet nou, revoluționar X-Mate este în fața ta cu care vei duce plăcerea de a juca la un nivel necunoscut. Descoperă mai aproape și vezi că nu numai va schimba spectaculos interiorul camerei tale, ci va face și jocurile zilnice mai neobișnuite și complet confortabile.

MÂNERE COMODE

Datorită mânerului Headset Mate™ poți avea întotdeauna la îndemână orice articol sau un obiect gadget necesar pentru joc, de exemplu căști. Cup Mate™ este u mâner comod - nu trebuie să-l mai puneți pe masă, astfel te vei simti in sigurantă, veți evita vărsarea pe suprafața mesei și vă veți proteja eficient echipamentul.

Fiecare dintre mânere este universal, le puteți monta în funcție de nevoile Dvs. - în partea dreaptă sau stângă a biroului. Materialul este calitativ și rezistent.

ORGANIZER CABLURI WIRE MATE™

Gata cu dezordinea! De acum înainte, toate cablurile sau sursele de alimentare vor fi susținute de un organizator practic situat în partea de jos a mesei. Acesta va împiedica încurcarea cablurilor, astfel încât să păstrați întotdeauna ordinea necesară.

BLAT CARBON MATE™

Blatul neted este acoperit cu un strat de carbon rezistent la zgârieturi. Este extrem de durabil, astfel încât noul Dvs. birou va arăta minunat își va păstra aspectul perfect.

 

 

SUPRAFAȚĂ SUPLIMENTARĂ BLAT

Câștigă și mai mult spațiu cu biroul Diablo X-Mate. Suprafața suplimentară detașabilă este perfectă pentru a pune monitorul pe un suport, iar spațiul pe lateral înseamnă că cablurile nu vor fi deteriorate prin îndoirea lor la marginea blatului mesei.

SOFTPAD MATE™

Covorașul special cu semnătura Diablo va completa perfect întreaga suprafață a biroului. Datorită acestuia câștigi confort suplimentar în timpul jocurilor, mâinilor și antebrațele nu vor mai obosi atât de rapid. Suprafața netedă a Padului mare vă permite să mutați cu precizie mouse-ul peste suprafață, iar structura impermeabilă face utilizarea zilnică extrem de confortabilă. Logo-ul expresiv Diablo arată foarte distinctiv, deci vă va schimba spectaculos standul de joc.

În plus masa are găuri speciale pentru fire cu huse speciale pe care le puteți pune cu ușurință pe suprafața covorașului. Datorită lor padul nu va aluneca niciodată pe blatul mesei.

PICIOARE STRIPE MATE™

Masa X-Mate se sprijină pe două picioare rezistente, datorită cărora câștigi mult spațiu sub masă. Picioarele sunt reglabile ușor ca sa le puteți adapta nevoilor dumneavoastră, astfel încât noul Dvs. birou va rămâne stabil, indiferent de suprafața podelei.

DUET ERGONOMIC

Ai deja un scaun de gaming Diablo Chairs? Excelent! Acum este timpul pentru masă, care completează interiorul biroului sau camerei tale și joacă-te într-un scaun perfect asortat la o masă extraordinară cu un caracter real!


* Tabelul nu conține obiecte în fotografie (computer, monitor, căști, tastatură, mouse, cană)

Mai multe informatii
Modelul X-MATE
Promoție Nu
EAN 5902560337273
SKU 899
Timp de expediere 48
Dimensiune 140 cm
Lățime 140 cm
Culoare negru
Greutate 20.000000
Lățime 140

Toate produsele Diablo Chairs sunt livrate prin serviciul de curierat din depozitul nostru din Polonia. NOTĂ! Accesoriile sunt trimise într-un colet separat.
Buy together
=
save 31,50 RON
1.183,50 RON
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED