Our Brands

PROMOȚIA DE IARNĂ

REDUCERI ÎNGHEȚATE

LA PRODUSE SELECTATE

 

Scaun pentru copii Diablo X-Horn 2.0 Kids Size: alb-negru Diablochairs

Selectați dimensiunea
Selectați culoarea
1.030,00 RON TVA inclus
Livrare gratuita
Epuizat din stoc

SCAUN ERGONOMIC PENTRU COPII X-HORN

KIDS SIZE: ALB-NEGRU

Am proiectat acest scaun pentru spatele, sănătatea și distracția copilului Tău. Ceea ce micuților le place cel mai mult. Aspect fantastic care bucură copii, emoții și bucurie la prima vedere. Acesta este scaunul alb-negru pentru copii din noua familie Diablo X-Horn KIDS. Cadou perfect pentru a schimba locul de la masa de joc într-o poziție ergonomică și absolut unică pentru joc și pregătirea temelor de acasă. Copiilor le place scaunul nostru! Dar părinții? Părintii pretuiesc acest scaun pentru sistemele de ajustare bine gândite și soluțiile pro-sănătate, cum ar fi tetiera umpluta cu spuma elastica, perna lombara lata, cotiere inteligente si reglare inaltime cu optiune de balansare. Acum privește mai aproape scaunul pivotant Diablo X-Horn, vezi funcționalitatea lui designul unical.

TAPIȚERIE DIN PIELE ECOLOGICĂ HDS™ UMPLUTĂ CU SPUMA SPECIALĂ MEMORY

Culoarea alb-negru arată excelent în compania altor mobiliere și se încadrează în decorul camerei pentru copii.

NOU: am adăugat o căptușeală din spumă HR hiper-elastică din piele ecologică, care oferă puncte suplimentare pentru confortul Copilului!

Textura materialului este foarte plăcută la atingere și, în același timp, are o rezistență ridicată la abraziune. Mai mult, cusăturile solide ale materialului îi oferă durabilitatea potrivită și aspectul original pentru mulți ani. Pentru curățire este necesar doar să ștergeți cu cârpa umedă.

SPĂTAR LAT ȘI LARG UMPLUT CU SPUMĂ MEMORY

Dacă poziția corectă de ședere este confortabilă, atunci vei minimaliza riscurile de defecte și durere. Scaunul nostru este larg am umplut în plus cu mai multă spumă pentru a oferi preșcolarilor și studenților tineri confortul unui scaun de birou Premium.

TETIERĂ ERGONOMICĂ MEMORY

Confortul poate fi ergonomic, iar confortul promovează poziția corectă la birou! Tetiera din scaunul nostru este cea mai bună dovadă în acest sens, deoarece susține eficient coloana cervicală și previne înclinarea dăunătoare a capului înainte.

NOU: pentru un confort sporit al copiilor, l-am umplut cu spumă inteligentă memory, ceea ce face ca tetiera să se adapteze perfect formei anatomice a capului.

PERNĂ LOMBARĂ LATĂ UMPLUTĂ CU SPUMĂ MEMORY

Am echipat scaunul pentru copii X-Horn cu o pernă lombară lată, cu ajustare în poziție sus-jos. Rezultatul? Perna noastră sprijină coloana lombară și mai eficient, acoperind o suprafață mai mare a spatelui Copiilor.

REGLAREA ÎNĂLȚIMII TILTECH BUTTERFLY

Reglarea inteligentă a înălțimii vă va permite să ajustati scaunul la înălțimea copilului Dvs. și la înălțimea mesei în câteva secunde. Funcția de balansare plăcută și sigură va oferi copilului Dumneavoastră și mai mult confort. Va menține poziția corectă la masa de joc, fără dureri de spate și gât

COTIERE HYBRID™ CU REGLARE ÎN TREI POZIȚII

Scaunul X-Horn KIDS are cotiere cu reglare triplă, adică sus-jos, stânga-dreapta și față-spate. Datorită acestui fapt, le veți seta în poziția potrivită în câteva secunde. Asigurând copiilor confort maxim și ergonomie la masa de joc.

CONSTRUCȚIE SIGURĂ = SIGURANȚĂ MAXIMĂ

Scaunul nostru pentru copii se sprijină pe o bază solidă cu cinci vârfuri, care oferă o stabilitate excelentă și, prin urmare o mai mare siguranță copiilor. Oferă Micului Tău ceva sigur și ergonomic, efect WOW!

Alege scaunul negru-alb pentru copii Diablo X-Horn Kids Size.

Mai multe informatii
Promoție Nu
Modelul X-HORN
EAN 5902560337877
SKU 1090
Timp de expediere 48
Creștere sugerată 125 - 155 cm
Culoare alb
Tipul de reglare a suporturilor pentru brațe 3D
Certificat BIFMA
Baza scaunului Metal
Dimensiune Kido
Tipul de scaun Scaun Gaming
Caracteristici Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Suport pentru picioare Nu
Tetiera Da
Pernă lombară Da
Spumă de memorie Da
Umplerea scaunului Spumă HR
Tipul de scaun Dual Layer™
Tipul de roți PFC™ 360
Greutate 26.000000
Capacitatea de încărcare a scaunului max. 90 kg

 

Toate produsele Diablo Chairs sunt livrate prin serviciul de curierat din depozitul nostru din Polonia. NOTĂ! Accesoriile sunt trimise într-un colet separat.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED