Contul

Loghează-te Înregistrează-te Ai uitat parola?

Coș 0

Coșul tău este gol

logo

→ 2 ani garanție la scaunele gaming

→ Opțiunea 365 zile pentru retur produs

→ Livrarea costă 25 lei, dacă achiți la curier-ramburs livrarea costă 35 lei.

Favorite 0

→ 2 ani garanție la scaunele gaming

→ Opțiunea 365 zile pentru retur produs

→ Livrarea costă 25 lei, dacă achiți la curier-ramburs livrarea costă 35 lei.

Lipsă produse favorite

logo

→ 2 ani garanție la scaunele gaming

→ Opțiunea 365 zile pentru retur produs

→ Livrarea costă 25 lei, dacă achiți la curier-ramburs livrarea costă 35 lei.

Alege limba

  • Româna
  • Româna

Sortare

logo
Diablo Gadgets Diablo MESE DE JOC Diablo Customs Despre Marcă -> Toate scaunele

Scaun de birou Diablo V-Commander negru Diablochairs

1,790lei

Scaun de birou Diablo V-Commander negru Diablochairs

1,790lei

Disponibilitate

Disponibil

pillow

Fă cunoștință cu comparația și află
ce mărime va fi ideală pentru tine:

Introduceți textul pe pernă pentru a adăuga produsul în coș

Cantitate:

Produs indisponibil

Alte culori:

ozonowanie

Având grijă de siguranța și sănătatea Clienților noștri, fiecare colet este supus spre dezinfectare specială înainte de expediere.

warranty

Până la 2 ani garanție

Produsele noastre au o garanție de 2 ani

return

365 zile pentru retur *

Poți returna produsul în termen de 365 zile *

return

Cumpără sigur

Cumpără sigur datorită certificatului SSL

logo

Descriere

Scaun de birou Diablo V-Commander negru

Vă prezentăm un scaun de birou complet nou atent conceput, Diablo V-Commander care va schimba munca zilnică la calculator și va face ca poziția de ședere să fie confortabilă și sigură ca niciodată. O serie de soluții tehnice pro-sănătate și reglementări fiabile ale acestui model unic în fiecare birou, studiu la domiciliu, studio sau sală de conferințe.

Designul atemporal al scaunului de birou se combină în modelul V-Commander cu stilul avangardist. Silueta elegantă și subțire, precum și designul distinctiv alb și negru profund fac din V-Commander un complement perfect atât pentru interiorul clasic, cât și pentru cel modern.

GARANȚIA CONFORTULUI PRO-SĂNĂTATE

Scaunul de birou V-Commander are o structură ergonomică atent proiectată, care determină confortabil poziția corectă, stabilizează figura și protejează împotriva defectelor de postură.

  • Spătarul cu o structură BACKREST + special concepută în două părți și o tetieră conturată sunt suport de spate de neînlocuit pe toată lungimea. Acestea determină poziționarea corectă în coloana cervicală și lombară, ceea ce previne în mod activ consecințele negative ale șederii prelungite în poziție șezândă.
  • Cotierele Armtech ™ Hybrid SoftTouch pot fi ajustate la silueta în maximum trei poziții, ceea ce va ușura efectiv umerii, antebrațele și încheieturile mâinii și va stabiliza figura. Partea superioară a cotierelor este acoperită cu spumă, astfel încât acestea să fie în mod corespunzător moi și să ofere confortul necesar.
  • Circulația adecvată a aerului este asigurată de V-Mesh, care formează scaunul și spătarele V-Commander. Garantează o muncă confortabilă indiferent de temperatură și datorită durabilității sale face ca scaunul nostru de birou să își păstreze aspectul perfect mulți ani.
  • Rotile din cauciuc PFC ™ 360 protejează podeaua împotriva zgârieturilor și fac ca Diablo V-Commander să se miște liniștit și lin pe orice suprafață.
  • Mecanismul de ridicare a sistemului Air Damper ™ asigură amortizarea corectă, ceea ce înseamnă mult confort suplimentar.

PACHETUL DE REGLARE

Diablo V-Commander are un sistem extins de reglare cu mecanismul Tilttech ™ Gear. Reglarea precisă a scaunului garantează siguranța necesară și mult confort suplimentar în timpul lucrului de zi cu zi.

  • Spătarul proiectat cu grijă, cu o structură ergonomică din două părți BACKREST + poate fi reglat în sus și în jos și înclinat până la 140 ° și blocat în orice punct.
  • Tetiera ergonomică are de asemenea, o reglare a înălțimii încorporată. Reglarea corectă a poziției sale va oferi și mai mult confort și va facilita o poziție sigură.
  • Scaunul are reglare practică a înălțimii și capacitatea de a regla poziția în planul față-spate. Un astfel de pachet de reglementare extins este o garanție a confortului fără precedent și a ergonomiei care promovează sănătatea în munca de zi cu zi.

Diablo V-Commander este un model extrem de expresiv și elegant cu care munca de zi cu zi va deveni confortabilă și ergonomică. Un scaun de birou montat corespunzător este o garanție de confort și ergonomie, chiar și în timpul multor ore petrecute în poziție așezată.

 Scaun de birou Diablo V-Commander negru Diablochairs

Detalii

back-img

Mărimi

Greutate27 kg

Capacitate200

Pentru persoane cu înălțimea150-200

size size

Opinie

none-opinions

Fii primul

spune-ne ce comentarii/observații ai

none-opinions

Fii primul

spune-ne ce comentarii/observații ai

Distribuie și nouă comentariile și observațiile tale.

Eroare la adăugarea opiniei. Conținutul opiniei este prea scurt (minimum 15 caractere) sau nu toate câmpurile obligatorii au fost completate.

Vă mulțumim

Evaluarea Ta a fost adăugată cu succes și așteaptă verificarea în sistem.

Livrare și retur

shipping

Metode de livrare

Satisfacția cumpărăturilor în magazinul nostru va fi și mai mare pentru Dumneavoastră! Am decis să introducem livrare gratuită prin curier GLS în toată țara (valabil doar cu plata transfer bancar). Produsele incluse în ofertele promoționale și reduceri au aceleași condiții de livrare ca și produsele care nu sunt promoționale. Comenzile sunt livrate în zilele lucrătoare, de obicei între orele 8:00 și 18:00. Totul depinde de locul de livrare, condițiile meteorologice și de curierat.

Vezi mai multe ->
returns

Retur și reclamație

Reclamația cu titlul de garanție este disponibilă pentru toate produsele noastre. În caz de îndoieli sau întrebări vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: [email protected] sau telefonic la numărul 0733 455 507

Vezi mai multe ->
Înapoi ->