Our Brands

PROMOȚIA DE IARNĂ

REDUCERI ÎNGHEȚATE

LA PRODUSE SELECTATE

 

Scaun gaming din material pentru copii Diablo X-Player 2.0: Marshmallow Pink / roz, Kids Size Diablochairs

Selectați culoarea
1.200,00 RON TVA inclus
Livrare gratuita
Epuizat din stoc

SCAUN GAMING DIN MATERIAL PENTRU COPII

DIABLO X-PLAYER 2.0

MARSHMALLOW PINK/ROZ, KIDS SIZE

Vă prezentăm scaunul ergonomic pentru copii de până la 150 cm înălțime. Diablo X-Player transformă spațiul obișnuit la masă, într-o poziție expresivă, pentru pregătirea temelor, învățarea de la distanță, jocul la calculator devine o adevărată plăcere.

Datorită pachetului de inovații tehnice fiabile și ajustărilor necesare, modelul X-Player va proteja eficient coloana vertebrală a copilului Dvs și va oferi copilului siguranță maximă și mult confort.

Vezi mai îndeaproape acest modell!

COLOANA VERTEBRALĂ ÎN SIGURANȚĂ

Tetiera profilată si perna lombara vor sustine activ coloana vertebrala copilului tau în poziție corectă. Cu fiecare mișcare, copilul va lua o poziție adecvată, pe deplin confortabilă și va evita înclinarea capului și spatele înainte, ceea ce va împiedica la formarea sau agravarea defectelor de postură și va ajuta la formarea obișnuinței de ședere corectă la masă.

Spuma memory care umple tetiera și perna lombară se va adapta formei figurii copilului și presiunii sale. Acest lucru va oferi copilului confort maxim și plăcere maximă.

MATERIAL CALITATIV ȘI DURABIL

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și a țesăturilor nylon ™ LV3, Diablo X-Player arată excelent și este extrem de durabil. Materialul durabil EcoFiber ™ și plasa Diablo Honeycomb ™ cu o structură respirabilă asigură circulația necesară a aerului, datorită căreia vă protejează împotriva supraîncălzirii chiar și în zilele călduroase.

Piele ecologică netedă HDS™ acoperind partea laterală a scaunului și spatele spătarului, arată excelent și este surprinzător de rezistent la abraziune.

SPUMĂ SPECIALĂ

Structura masivă a scaunului este realizată din spumă moale HR, care garantează confort extraordinar în timpul muncii, studiilor sau jocurilor zilnice. Spătarul Dual Layer ™ umplut cu un strat dublu de spumă vă va oferi o poziție mai confortabilă și mai moale.

MECANISME DE REGLARE

Mecanismul Tilttech ™ Butterfly vă va permite să adaptați înălțimea scaunului la înălțimea sau nivelul mesei. Datorită acestui lucru, veți obține o poziție confortabilă și stabilă și veți adapta în mod natural poziția spatelui la perna lombară și tetiera.

Sistemul Tilttech ™ Gear vă permite să reglați unghiul spătarului, iar mecanismul încorporat Tilttech ™ Swing permite balansarea plăcută.Diablo X-Player vă va oferi confort maxim și relaxare.

COTIERE CU REGLARE

Cotierele rezistente Armtech ™ Hybrid SoftTouch sunt acoperite cu spumă moale, ceea ce le face extrem de confortabile. Datorită reglării în trei poziții, acestea stabilizează figura și ușurează eficient umerii, antebrațele și încheieturile.

Spuma moale care acoperă partea superioară a cotierelor este un suport excepțional confortabil pentru mâini.

BAZĂ SOLIDĂ

Baza puternică formată din 5 raze, roți din cauciuc PFC ™ 360 face ca scaunul să fie complet mobil, iar suprafața podelei va rămâne fără zgârieturi.

Scaunul gaming Diablo X-Player funcționează excelent cu fiecare mișcare a corpului datorită mecanismului de ridicare Air Damper ™ System. Amortizarea corectă garantează o poziție la moale și corectă la masă.

Alege soluțiile sigure și fiabile. Oferă-i copilului tău mult confort și distracție, scaunul nostru face ca învățarea de zi cu zi, jocul sau temele să fie sigure. Diablo X-Player este un însoțitor indispensabil pentru fiecare copil mic.

Mai multe informatii
Modelul X-PLAYER
EAN 5902560339246
SKU 1227
Timp de expediere 48
Creștere sugerată 125 - 155 cm
Culoare alb, roz
Kolor Alb-Roz
Tipul de cotiere Armtech™ Hybrid 3D
Certificat BIFMA
Baza scaunului Metal
Dimensiune KIDO
Tipul de scaun Scaun Gaming
Caracteristici Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Suport pentru picioare Nu
Tetiera Da
Pernă lombară Da
Spumă de memorie Da
Umplerea scaunului Spumă HR
Tipul de scaun Dual Layer™
Tipul de roți PFC™ 360
Greutate 21.000000
Capacitatea de încărcare a scaunului max. 90 kg

Toate produsele Diablo Chairs sunt livrate prin serviciul de curierat din depozitul nostru din Polonia. NOTĂ! Accesoriile sunt trimise într-un colet separat.
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED