Our Brands

PROMOȚIA DE IARNĂ

REDUCERI ÎNGHEȚATE

LA PRODUSE SELECTATE

 

Scaun gaming Diablo X-One 2.0 Normal Size: Electric Yellow / galben Diablochairs

Selectați culoarea
1.215,00 RON TVA inclus
- +
Livrare gratuita
Expediere în 48h

SCAUN DE GAMING X-ONE 2.0

NORMAL SIZE: ELECTRIC YELLOW/ GALBEN

În sfârșit! Un scaun de joc unic inspirat din realitatea virtuală! Diablo X-One Electric Yellow/galben este un model care va face experiențele virtuale mai interesante, pasionale și unice în plus, camera ta plictisitoare se va transforma într-o adevărată peșteră de joc și toți cei care intră în ea vor fi convinși că trăiești pentru jocuri. Stilistică One Vision va fi un plus perfect pentru configurare! Corpul robust, emblemele și tapițeria netedă formează o combinație originală de stil Diablo. Îți vei completa locul la computer cu un scaun magnific care îți va transmite un sentiment extraordinar de fiecare dată când îl vei privii.

Designul este doar începutul, modelul X-One îndeplinește cele mai înalte așteptări, iar standardele înalte vor asigura siguranță și confort, iar acest lucru este confirmat de certificatul de durabilitate BIFMA. Am echipat scaunul de gaming cu soluții tehnice inovatoare care formează un suport frumos pentru întreaga coloană vertebrală și garantează confortul suprateran. Aflați mai multe despre scaun și așezați-vă pentru al încerca!

 Piele artificială IV GENERAȚIA HDS™

Tapițeria modelului X-One este creată din piele artificială plăcută la atingere și foarte durabilă a generației IV HDS™. Rezistența surprinzătoare a materialului la rupere și firele puternice de nailon sunt o garanție că noul dvs. scaun de joc va fi alături de dvs. pentru o perioadă foarte lungă de timp și își va menține aspectul perfect atât la început, cât și după câțiva ani.

UMPLERE FIABILĂ

Întreaga husă este căptușită cu spumă HR, care va asigura confortul și o poziție plăcută și moale pentru jucător. În plus, previne deformările, datorită cărora se va prezenta frumos și nu vor apărea depresiuni inestetice pe scaun, spătar sau perne.

PERNĂ CU CAP FORMAT

Pentru a vă asigura o poziție de ședere confortabilă și corectă și pentru a vă menține coloana cervicală în deplină siguranță, am echipat X-One cu un tetier ergonomic. Căptușeala din spumă moale HR și forma pernei proiectate cu precizie formează suportul potrivit pentru cap, gât și coloana vertebrală superioară.

 PERNA STREAM

Cu o pernă lombară inovatoare, veți sprijini frumos partea inferioară a coloanei vertebrale și vă veți proteja de neplăcerile ulterioare care vă vor determina să stați incorect la computer. Perna are forma ideală, umplutura sa este realizată din spumă HR de înaltă calitate, flexibilă și o puteți regla (de sus în jos). Această combinație vă garantează confort și o poziție ergonomică la computer.

SUPORTURI REGLABILE

Cotierele verticale SoftTouch Armtech ™ vor susține și ușura în mod activ umerii, antebrațele și încheieturile mâinii, pe măsură ce le reglați exact după nevoile dvs. Setarea potrivită vă oferă posibilitatea de a vă menține mâinile într-o poziție ideală și naturală. Nu am uitat de suprafața spătarelor și am acoperit-o cu o spumă plăcută, astfel încât acestea să fie moi și chiar mai confortabile.

 AJUSTAREA ÎNĂLȚIMII

Pentru a obține o poziție ergonomică a corpului, trebuie să reglați corect scaunul. În mod ideal, trebuie să reglați înălțimea scaunului la înălțimea și dimensiunile mesei. În modelul nostru, acest lucru este garantat de sistemul de încredere Tilttech ™ Butterfly, datorită căruia fiecare dintre locurile dvs. vor fi complet confortabile. În plus, mecanismul Tilttech-Swing vă oferă posibilitatea unui leagăn relaxant și sigur, iar spătarul cu sistemul Tilttech-Gear poate fi pliat și blocat la orice nivel. Sună confortabil, nu-i așa?

BAZĂ SOLIDĂ DIN CINCI VĂRFURI

Scaunul nostru de gaming este montat pe un trandafir de cinci brațe de calitate și sigur - este foarte stabil. Deci, chiar și cu un concasor dur, balansarea sigură este garantată. Pistonul fiabil de 4 clase Ti garantează o suspensie ideală datorită mecanismului Air Damper-System, roțile din cauciuc PFC-360 cu diametrul de 75 mm protejează fiecare suprafață de zgârieturi.

Confort, siguranță și emoții supraterane - Diablo X-One Electric Yellow/galben este un element obligatoriu pentru fiecare fan al aventurilor virtuale.

Asezați-vă pe modelul original și bucurați-vă de emoțiile unice ale jocurilor!

Mai multe informatii
Model X-ONE
EAN 5904405570012
SKU 1353
Timp de expediere 48
Creștere sugerată 150 - 180 cm
Kolor Negru-Galben
Tipul de cotiere Armtech™ Vertical 1D
Certificat BIFMA
Baza scaunului Sintetic
Dimensiune NORMAL
Tipul de scaun Scaun Gaming
Caracteristici Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Suport pentru picioare Nu
Tetiera Da
Pernă lombară Da
Spumă de memorie Nu
Umplerea scaunului Spumă HR
Tipul de scaun Comfort Layer™
Tipul de roți PFC™ 360
Greutate 25.000000
Capacitatea de încărcare a scaunului max. 136 kg

Toate produsele Diablo Chairs sunt livrate prin serviciul de curierat din depozitul nostru din Polonia. NOTĂ! Accesoriile sunt trimise într-un colet separat.
=
save 74,00 RON
1.611,00 RON
© 2023 DIABLOCHAIRS ALL RIGHTS RESERVED