Contul

Loghează-te Înregistrează-te Ai uitat parola?

Coș 0

Coșul tău este gol

logo

→ 2 ani garanție la scaunele gaming

→ Opțiunea 365 zile pentru retur produs

→ Livrarea costă 25 lei, dacă achiți la curier-ramburs livrarea costă 35 lei.

Favorite 0

→ 2 ani garanție la scaunele gaming

→ Opțiunea 365 zile pentru retur produs

→ Livrarea costă 25 lei, dacă achiți la curier-ramburs livrarea costă 35 lei.

Lipsă produse favorite

logo

→ 2 ani garanție la scaunele gaming

→ Opțiunea 365 zile pentru retur produs

→ Livrarea costă 25 lei, dacă achiți la curier-ramburs livrarea costă 35 lei.

Alege limba

  • Româna
  • Româna

Sortare

logo
Diablo Gadgets Diablo MESE DE JOC Diablo Customs Despre Marcă -> Toate scaunele

Scaune ergonomice

Filtre

Prețul

lei
lei

Diablo X-Series

Diablo V-Series

SCAUNE ERGONOMICE

Ergonomia este o garanție de siguranță și confort în munca de zi cu zi. Scaunul de birou setat corect garantează un confort indispensabil și un sprijin ideal pentru coloana vertebrală la locul de muncă. Scaunele noastre de birou sunt de înaltă calitate, perfect prelucrate și sigure. Scaunele au un spătar în formă, cotiere moi și reglabile și tetieră ergonomică. Nu am lăsat un singur model fără soluții tehnice și fiabile inovatoare, datorită cărora scaunele formează un suport ideal pentru întreaga coloană vertebrală.

SCAUN DE BIROU - MAI MULT DECÂT MOBILIER

Știm perfect că scaunul de birou, pe lângă confort, ar trebui să se prezinte și el frumos. Scaunul DIABLOchairs frumos realizat, va completa perfect orice spațiu și va adăuga prestigiu. De aceea, modelele noastre au un design interesant și unic - construcția atemporală este combinată cu stilul elegant. Fiecare scaun de birou DIABLOchairs va completa biroul, cabinetul sau studioul într-un mod original - completează atât în ​​stil clasic, cât și în stil avangardist. Stilul original de modă completează biroul și atrage privirea prin eleganța sa de business.

SCAUNE ERGONOMICE - NU NUMAI PENTRU BIROU

Digestia regulată pe termen lung într-o poziție așezată necesită ergonomie și susținere adecvată a corpului. Scaunele noastre de birou vă vor forța în poziția corectă a corpului la computer și vor proteja coloana vertebrală atunci când lucrați, predați sau jucați. Scaunele de birou de la DIABLOchairs vă garantează confortul necesar și o poziție sigură atunci când lucrați, predați sau jucați. Sunt perfecte pentru un cabinet, birou, birou de acasă, dar și în camera copiilor de acasă.

SCAUNE DE BIROU SIGURE ȘI COMODE

Mizăm pe o construcție fiabilă și materiale de cea mai înaltă calitate, datorită cărora scaunele ergonomice sunt de neînlocuit la locul de muncă, la școală, dar și la divertisment. Baza stea solidă și stabilă, o construcție care ia în considerare cele mai importante nevoi ale figurii așezate, setări inovatoare sau o plasă care garantează circulația aerului - toate acestea scaunele noastre le conțin.

SCAUN ERGONOMIC DE CALITATE

Am refăcut fiecare detaliu. Eleganța și designul universal ascund manopera perfectă, care susține corpul și garantează un confort maxim în timpul muncii, al predării sau al divertismentului. Scaunele noastre de birou sunt o combinație perfectă de stil și ergonomie. Oferta DIABLOchairs conține diverse modele și culori ale scaunelor de birou - trebuie doar să vizitați site-ul web al magazinului online și să alegeți modelul ideal pentru Dvs.

Înapoi ->